Sinterklaasintocht 2015 in Meppel

De Sinterklaasintocht 2015 vindt plaats in Meppel, dit is 21 mei jongstleden bekend gemaakt. In zijn enthousiasme heeft een van onze kleine Huispieten dit ook al op Facebook vermeldt, maar alle kleine Huispieten willen er gezamenlijk nog even bij stil staan en hun woordje over doen. Met name omdat er vandaag al bericht kwam van het organisatiecomité dat er een mix van verschillende Pieten mogelijk gemaakt zou worden.

 

Een glimlach bij de Kleine Huispiet voor de Sinterklaasintocht 2015

En dat doet ons deugd, want wij Kleine Huispieten zijn er namelijk in verschillende kleuren! En stel je toch eens voor dat alleen de bruine Kleine Huispieten op de Sinterklaasintocht 2015 te zien zouden zijn. Dan zouden we toch heel veel Kleine Huispietjes verdrietig in het ruim van de stoomboot achter moeten laten 🙁 .

Gelukkig is dit niet het geval en mogen we met zijn allen (bruin, roze èn blauw lekker door elkaar) meedoen met het Sinterklaasfeest. Op die manier hebben jullie allemaal de keus wie van ons je het liefst in huis zou willen hebben 😉 . Heb jij je keuze al gemaakt? Wij staan namelijk nu al ongeduldig te trappelen om uit logeren te gaan en hebben er onderling een weddenschapje op los gelaten. We verklappen het nog niet, maar stiekem hebben wij al bedacht wie van ons (of moeten we zeggen ‘welke kleur van ons’ jullie het mooiste vinden). We moeten alleen nog zo lang wachten voordat we dat echt te weten komen, en wij Kleine Huispietjes zijn niet zo geduldig. Misschien kan jij ons al een beetje blij maken door op Facebook te vertellen wie van ons je dan het liefste in huis zou halen. Wil jij een bruine, een blauwe of een roze Kleine Huispiet adopteren?