Even kennismaken

de_kleine_huispiet_komt_bij_je_thuis

De kennismaking met de Kleine Huispietjes verloopt prima in het hele land. En ze willen zich natuurlijk ook even aan jou voorstellen. 

[quote_box_center]

Hi,

de_kleine_huispiet_bruinIk ben de Kleine Huispiet! Ken je me nog niet? Dan wordt het hoog tijd dat je hier eens even rond snuffelt, want ik ga jouw he-le-maal blij maken!

Eindelijk is het hoge woord eruit en mogen we ‘onszelf’ laten zien. Jaren hebben we verstopt gezeten in het ruim van de stoomboot, maar nu mogen we van Sinterklaas eindelijk meehelpen. Hij vindt ons groot genoeg! Stoer, of niet dan? En we zijn met heel veel, dus we kunnen heel veel kindjes blij maken.

de_kleine_huispiet_blauwZullen we je verklappen wat we hier komen doen? We komen speciaal voor jou met de stoomboot mee om bij jouw in huis mee te kijken. Ik ben namelijk jouw eigen Kleine Huispiet. Hiep, hiep hoera!

[/quote_box_center]

 

Kennismaking de Kleine Huispiet

Langzaamaan begint het besef tot iedereen door te dringen. De Kleine Huispietjes komen met velen om hier in Nederland en België geadopteerd te worden. Ieder gezin mag er eentje adopteren als ze willen. Heb je een Kleine Huispiet geadopteerd, dan wordt hij jullie jaarlijks terugkerende vriendje, en mag je hem zelfs een naam geven. Om de kennismaking met je eigen pietje dan officieel te maken krijg je ook nog eens een heus certificaat van jouw pietje per mail toegestuurd. De Kleine Huispietjes komen in de weken voor Sinterklaas bij je in huis om Sinterklaas mee te helpen met het Grote Boek. Je mag de Kleine Huispiet nièt aanraken, want dan verliest hij zijn speciale Sinterklaaskrachten en kan hij de Sint ook niet meer helpen.

de_kleine_huispiet_komt_bij_je_thuisIeder nacht -als iedereen slaapt en je hebt gelezen uit het mooie boek wat bij de Kleine Huispiet hoort- gaat de Kleine Huispiet namelijk terug naar de Sint om te vertellen hoe jij je die dag gedragen hebt. Ben je lief geweest, heb je leuke liedjes gezongen? Heb je goed gegeten? Hij verteld alles door, zo ook je verlanglijstje natuurlijk! Dus praat maar lekker tegen je eigen Kleine Huispiet en vertel alles wat je kwijt wilt… maar pas op! Niet aanraken dus.

Volg (en deel) vooral ook ons blog, want de Kleine Huispietjes beleven héél véél avonturen en die zijn allemaal even leuk om (voor) te lezen!